DeLight CnC

Tuotekoodi: 4700635
117.30 €

Click 'N Charge periaatteella ladattava vibraattori on nyt entistä kätevämpi ladata. Mukana on kännykän laturia muistuttava adapteri joka kiinnittyy magneetin avulla Delight vibraattorin varressa oleviin metallisiin "nappeihin". Helppokäyttöisen laturin ansiosta Delight on kätevä ottaa vaikka matkalle mukaan. Click 'N' Charge periaate säästää myös luontoa koska se ei kuluta paristoja.

Sauvassa on yhditetty kaksi erinomaista materiaalia. "Kahvaosan" kiiltävä, kestävä ja ihoystävällinen muovi. Sekä samettisen pehmeä, suosittu silikoni, joka ei allergisoi ja on helppo pitää puhtaana.
"Kuninkaallisen kurvin" ansiosta sauvaa voi pitää kiinni vain kahdella sormella ja kolmannella säädellä plus ja miinus napeista vibraattorin voimakkuutta.
Delightissa on myös kolme erilaista pulssoivaa rytmiä. Sormen tai ranteen liikkeellä voi helposti kohdistaa värinän eri alueille. Sauvan ergonomiset ominaisuudet, sekä monipuolinen vibraattroi tekevät siitä hieromasauvan, jossa on sekä hellyyttä, että kestävää voimakkuutta.

Delight on muotoiltu niin, että se stimuloi g-pistettä. Sauvan varressa oleva nystyrä hieroo, yhdessä vibraattorin kanssa, klitorista.

Sauvan mukana on adaperi. Yhdistä se vain pistorasiaan ja sauvaan. Lataa Delight vibraattoria ensimmäisellä kerralla n. 6 tuntia. Kun lataaminen on kesken välkkyy sauvassa punainen valo. Valon palaessa yhtäjaksoisesti on lataaminen suoritettu loppuun ja vibraattori on valmis käyttöön.

Delight on hiljainen sauva, sen koko pituus on n. 15 cm. ja paksuus 2-3,4 cm. Mukana mm. englannin-, saksan-,ranskan ja espanjankieliset käyttöohjeet.